GROOT FORMAAT PRINTS
 
Dankzij verschillende grootformaatprinters op inkjetbasis beschikt P&M Services over een grote capaciteit voor het printen van posters in een breed gamma van formaten en diverse dragers (verschillende soorten papier, canvasdoek, lichtbakfilm, textiel, enz.). De maximum printresolutie van 1200 dpi geeft een prachtige fotokwaliteit. Naast het betere werk voor posters, pancartes, canvasdoeken,... biedt P&M Services ook een oplossing voor posters met beperkt tijdsgebruik binnen het 'low-cost' aanbod.

Outdoor.
Voor duurzame buitentoepassingen is een printkwaliteit met UV- en weersbestendigheid van het grootste belang. Daarom investeerde P&M Services ook in een solventprinter op groot formaat met de maximum printkwaliteit die momenteel op de markt beschikbaar is. We kunnen printen op zelfklevend vinyl voor vlakke of golvende oppervlakken, bache, vlaggenstof, schildersdoek, polyweavestof enz..

 
 
 
Stickers.
Digitaal printen van stickers in 'fotokwaliteit'. Door het digitaal printen is er geen meerkost meer voor quadribedrukkingen, en kunnen verschillende thema's eenvoudig en zonder grote meerkost gecombineerd worden (zo kan u bv voor elk van uw 50 producten een andere sticker laten maken).
 
Previous Button
Next Button
       
** Drukwerk Offset en Digitaal ** Kopie├źn**Kleurkopie├źn**Large format printing ** Mailings ** T-Shirts ** Toners & Cartridges**Burobenodigdheden**Banners**Belettering**