T-Shirts e.a. Textiel
 
Wij kunnen T-shirts voor u bedrukken in zeefdruk, flex, flock of uw tekst en foto via transfer overbrengen.
Bij deze laatste methode, maken we een soort kleurkopie (full-color) die we overbrengen op de t-shirt, of op gelijk welk textiel. Dit is het goedkoopste alternatief bij beperkte oplage.
Voor enkele stuks dus. Maar is niet duurzaam, na een aantal wasbeurten vervaagt de print. Bij flex of flock worden letters of tekeningen uitgeplot en blijft de bedrukking er veel langer goed uitzien. Je kan hiermee ook glittereffecten bekomen, ideaal als je werkt met tekst in 1 kleur.
In tegenstelling tot echte zeefdruk. De opstartkost ligt hierbij wel hoger, gezien voor iedere kleur een druk-zeef moet worden gemaakt, onafhankelijk van het aantal exemplaren.
Maar de kwaliteit is dan ook veel beter. Men kan ook full-color werken in zeefdruk maar dat is vrij prijzig. Denk eraan bij het maken van uw ontwerp of voorontwerp. Voor zeefdruk geldt dus "hoe meer kleuren hoe duurder."
 
 
 
 
 
Previous Button
Next Button
       
** Drukwerk Offset en Digitaal ** Kopie├źn**Kleurkopie├źn**Large format printing ** Mailings ** T-Shirts ** Toners & Cartridges**Burobenodigdheden**Banners**Belettering**